Anti Age


Kom eenvoudig van je rimpels af, en voel en zie er jonger uit!

Bent u op zoek naar een product dat echt helpt tegen een verzakkende huid, rimpels, verkleuring, grote poriën, er ouder uitzien, couperose?! Baalt u ook van dure behandelingen die uiteindelijk het niet het gewenste resultaat geven?! Zou u graag een eigen spa behandeling thuis in uw eigen badkamer willen, met alle privacy van dien?! Heeft u last van cellulitis of wilt u wat tegen haar uitval doen?! 24 Beauty heeft voor u de oplossing!

Wilt u er niet gewoon weer fris en jong uitzien? Weer gewoon in de spiegel kunnen kijken en tevreden zijn? U zelf weer aantrekkelijk voelen? Bent u ook bang voor Botox en andere chirurgische ingrepen? Ziet u ook op tegen de hoge kosten van die ingrepen? Dan is dit de oplossing voor u: De anti aging aanpak van Nu Skin.

Anti Age Aanpak 24 Beauty Wijchen

Deze zorgt ervoor dat alle bovenstaande problemen opgelost worden, u krijgt dan weer een zachte huid die glanst en mooi strak is, u zult zich weer aantrekkelijk voelen en mensen zullen aan u vragen wat u heeft gedaan dat u er zo goed uit ziet, u zult veel complimenten krijgen! De spiegel is uw vriendje weer!

De grootste voordelen even op een rij voor u:

Geen dure Spa behandelingen meer, met dure benzine kosten en zoeken naar parkeer plaatsen, slechts 2 x 5 minuten per week, en dan in de privacy van uw eigen badkamer, blijvende resultaten, voor gezicht, haar en body!, met natuurlijke gen technologie, lage kosten, en ook te gebruiken voor uw partner.

Vergeleken met chirurgische ingrepen is dit dé oplossing voor de toekomst, Nu Skin werkt met LifeGen technologie, een merk van wereldklasse, die samen werkt met Stanford University.

U heeft geen training nodig om dit zelf te kunnen doen, zeg die afspraak bij de chirurg dus maar weer af, dit kunt u zelf. Loop geen risico’s op infecties door chirurgische ingrepen die uw huid kunnen beschadigen. Hoe wilt u er liever uit zien? zo…. of zo….

Ik doe altijd eerst een demonstratie op de helft van het gezicht en dat maakt m ijn tijd beperkt. Deze demonstratie is bovendien gratis. Wees er dus snel bij om deze fantastische anti aging huidverzorging te leren kennen.

Voor meer informatie of een proefbehandeling kunt u contact met ons opnemen.

Een noemenswaardige demonstratie van hoe u er jonger kunt uitzien na een behandeling van 5 minuten..

Anti-Age-Wijchen