Nabehandeling


Wat is een nabehandeling?

Doordat de natuurlijke nagel groeit onder de kunstnagel ontstaat er uitgroei. Daarbij komt dat de verhouding van de kunstnagel na 3 à 4 weken niet meer juist is. Kortom, dan is het tijd voor een nabehandeling.

Hoe werkt een nabehandeling voor je nagels?

Tijdens een nabehandeling wordt het oude product grotendeels weg gevijld. Vervolgens wordt er een nieuwe nagel opgebouwd. Deze nagel kan in dezelfde kleurstelling gemaakt worden als voor de nabehandeling, maar u kunt ook een andere uitvoering kiezen. Na de nabehandeling zijn uw nagels weer als nieuw!

Wat kost een nabehandeling voor je nagels?

Voor € 25 euro zijn uw handen weer op en top voor de volgende 3 á 4 weken.

Acrylnagels verwijderen

U wilt uw acrylnagels verwijderen? De beste manier om acrylnagels te verwijderen is de professionele wijze!

Indien u het zelf wilt verwijderen kan dit schadelijk zijn voor uw eigen nagels. Op het moment dat u van de nagels af wilt, begint u eraan te pulken. Helaas weten de meeste vrouwen niet dat dit schadelijk is voor hun eigen natuurlijke nagel.

De natuurlijke nagel is opgebouwd uit verschillende laagjes. Op het moment dat u de acrylnagel eraf pulkt dan trekt u meerdere laagjes mee. Hierdoor zal de oorspronkelijke nagel nog maar uit een paar laagjes bestaan waardoor de nagel heel erg gevoelig wordt. De kans is groot dat deze zal afbreken.

Wij adviseren u om de acrylnagel professioneel te laten verwijderen. Bij 24 Beauty kan de acrylnagel voorzichtig van de natuurlijke nagels worden afgeweekt met een product oplosser. Daarnaast is het ook mogelijk de nagel af te veilen. Na afloop van de behandeling zal een nagel verharder worden aangebracht.

Wat zijn de kosten van acrylnagels verwijderen?

Voor € 25 euro zijn uw acrylnagels veilig en professioneel verwijdert.

Tips om uw nagels te beschermen:

• Gebruik handschoenen als je gaat schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, spiritus en antikalk middeltjes om te voorkomen dat de acrylnagels oplossen en loslaten.
• Gebruik nagellak remover zonder aceton, dit lost namelijk acryl op.
• Gebruik dagelijks nagel olie om de kunstnagels mooi en in conditie te houden.
• Laat kunstnagels altijd door de nagelstyliste verwijderen zodat je ook na je kunstnagels mooie nagels behoudt.